Mancare de mazare cu curcan

de divainbucatarie in Curcan, 27 Iun 2011 | 9471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g mazare proaspata
  • 350 g piept curcan
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 -5 linguri sos de rosii
  • 1 lingurita rasa faina
  • 2 linguri vin alb
  • 1 legatura marar
  • 1 frunza mica dafin
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu curcan:

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si carnea de curcan taiata in cuburi mai mari. Le calim impreuna pentru cateva minute.

Punem carnea si legumele peste mazare, la fiert. Adaugam suscul de rosii amestecat cu faina, vinul, frunza de dafin, sare si piper.

Dupa ce s-au fiert carnea si mazarea oprim focul. Adaugam mararul tocat marunt si amestecam.
Mancarea o servim calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor